Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο

                    Αθήνα 11/9/2013
Προς
1. Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.
2. Μ.Μ.Ε.


Θέμα: Συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο

Στα πλαίσια πρωτοβουλιών του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που στόχο έχουν την ενημέρωση και την ανάδειξη των προβλημάτων της Δημόσιας Εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα 11/9/2013 με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
                Στη συνάντηση τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αναφέρθηκαν στα ζητήματα της αδιοριστίας των εκπαιδευτικών, της οικονομικής και επιστημονικής τους υποβάθμισης, της κατάργησης του Ολοήμερου Σχολείου, των εκπαιδευτικών κενών που υπάρχουν στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, της καθυστέρησης της υλοποίησης των αποσπάσεων χιλιάδων εκπαιδευτικών, των προβλημάτων που δημιούργησαν στην εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς οι μετατάξεις, της υποχρηματοδότησης της εκπαίδευσης και των σχολικών επιτροπών και της απουσίας λειτουργίας της Ειδικής Αγωγής.
                Ο κ. Βενιζέλος στην τοποθέτησή του αναγνώρισε το έργο των εκπαιδευτικών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω των χαμηλών οικονομικών απολαβών , δήλωσε ότι το ΥΠΑΙΘ λειτουργεί σε ειδικό καθεστώς λόγω των «δημοσιονομικών αναγκών» και ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να μην σταματήσει η λειτουργία του Ολοήμερου Σχολείου.
                Επίσης, δήλωσε ότι στηρίζει την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς και θα επιδιώξει να υπάρχουν άμεσα διορισμοί αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή   και να πραγματοποιηθεί νέος γύρος αποσπάσεων.
Από τη Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.