Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ενημερωτικό δελτίο Νο 24 - 13 Μαρτίου 2013

                     Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χίου
                                  «O Αδαμάντιος Κοραής»
                     Ταχ. Διεύθυνση: Πλατεία Βουνακίου
                                               «Οίκος Χίου Διδασκάλου»
                     Ταχ. Κώδικας:        82100
                     Πληροφορίες:         2271023736
                     Αμπαζής Γιώργης   6977858798
                     e-mail:     syllogos.pe.chiou@gmail.com

Χίος, 13/03/2013
Α.Π.: 94
Προς:
Τα μέλη του Συλλόγου


Ενημερωτικό Νο 24

Θέμα: Ενημέρωση των σχολείων
Το Δ.Σ. Του Συλλόγου μας, σε συνέχεια του Ενημερωτικού 23, σας στέλνει την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Θυμιανών – Αγ. Μηνά για το θέμα του ερωτηματολογίου που σχετίζεται με την αξιολόγηση:



Πράξη 22 - 13/3/2013
Του Συλλόγου διδασκόντων του 7/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μηνά
ΘΕΜΑ: «Συμπλήρωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης»
Στα θυμιανά και στο γραφείο συνεδριάσεων του σχολείου ο Σύλλογος διδασκόντων του Σχολείου  που αποτελείται από τους κ. κ.:
Φιστουρή Αχιλλέα Διευθυντή, Σκανδάλη Μαρία, Σταυριανού Κυριακή, Ζευγιού Κλεοπάτρα, Μαρία Κατσάλα,Κλαδιά Νικόλαο,Λεμονιάδη Μαρκέλλα,Αργυρώ Κουτσουράδη,Κωστάκη Μαίρη, Χούλη Καίτη,Τσουρουγιάννη Ιωάννα,Μανέ Κοσμά, Νικήτα Παναγιώτη, Σκαρλή Ευαγγελία, Μάκου Ιωάννα, Νίκο Ρέχα, Δημοπούλου Διονυσία, Πανούσος Χρήστος
συνήλθε σήμερα, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή, με θέμα τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης.
Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Διευθυντής του σχολείου ο οποίος ενημέρωσε το διδακτικό προσωπικό για τη σχετική εγκύκλιο και πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι:
«Μετά την απόπειρα προώθησης της αξιολόγησης με το ΠΔ, του ερωτηματολογίου για την αξιολόγηση πριν από λίγο καιρό (κλειδάριθμοι κλπ,), τώρα επιχειρείται νέα προσπάθεια με το νέο ερωτηματολόγιο στα πλαίσια του ΕΣΠΑ.
Ένα ερωτηματολόγιο που “έχει ανατεθεί στην (ιδιωτική) εταιρεία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΕ» και που αφορά στη «μελέτη και αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας των πράξεων για το Νέο Σχολείο και εκτίμηση των επιπτώσεών τους, τόσο ως προς την πορεία αύξησης της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, όσο και ως προς την καταπολέμηση της σχολικής διαρροής”.
Ένα ερωτηματολόγιο που προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιά στο διευθυντή, το σύλλογο διδασκόντων και το σύλλογο γονέων του σχολείου σαν έρευνα, που ουσιαστικά όμως βάζει επί τάπητος το θέμα αξιολόγηση.
Έχουμε σαφή και ξεκαθαρισμένη θέση ενάντια στην αξιολόγηση, όπως αυτό έχει αποτυπωθεί σε επανειλημμένες αποφάσεις γενικών συνελεύσεων».
Ο Σύλλογος δασκάλων, ύστερα από σχετική συζήτηση,
αποφασίζει ομόφωνα την έγκριση της εισήγησης του διευθυντή.

Για το σκοπό αυτό συντάχτηκε το παρόν πρακτικό και αφού διαβάστηκε μεγαλόφωνα, υπογράφεται όπως ακολουθεί.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                                                                                      ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
Φιστουρής Αχιλλέας







Ο Πρόεδρος

Αμπαζής Γιώργης
Ο Γραμματέας

Τσίγκος Στέφανος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.