Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση μελών για τις εκπτώσεις στα καταστήματα της Χίου με την κάρτα του Σωματείου.



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 230

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Στο Σωματείο μας, κάνουμε προσπάθεια για την οικονομική ανακούφιση όλων των συναδέλφων με ειδικό βάρος στους αναπληρωτές, ΕΣΠΑ, μειωμένου ωραρίου, που επισκέπτονται το νησί μας. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλες οι οικονομικές δυσκολίες εκείνων που έρχονται στο νησί μας για να διδάξουν με ένα μισθό, που κατά κύριο λόγο θα φύγει στο νοίκι, σε λογαριασμούς, στα προς το ζην. Η προσπάθεια αυτή, εντάσσεται στο συνολικότερο αγώνα του Σωματείου για την αλληλεγγύη, τον αγώνα στον οποίο όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να πάρουν μέρος. Η μόνιμη και σταθερή δουλειά πάγιο αίτημα του Σωματείου, που αποτελεί ανάγκη για κάθε νέο και νέα δεν θα επανέλθει, η ωρομισθία, η αναπλήρωση, ο μειωμένου ωραρίου αναπληρωτής, η ανεργία θα συνεχίσουν να είναι καθεστώς.
Στα πλαίσια αυτά παλεύουμε για την ανακούφιση σε κάθε πρόβλημα που πρέπει να οδηγεί βήμα το βήμα σε ένα ρωμαλέο κίνημα με τους υπόλοιπους εργαζόμενους για την ανατροπή, για τη ζωή που μας αξίζει.
Στα πλαίσια αυτά το ΔΣ σας στέλνει τα καταστήματα όπου μπορείτε να έχετε έκπτωση με την κάρτα του Συλλόγου (επισυνάπτονται). Όποια συναδέλφισσα ή συνάδελφος δεν έχει βγάλει ακόμη την κάρτα, να απευθύνεται στο συνάδελφο Δέδε Βαγγέλη (τηλ. 6944 988063).
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                             ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ                       ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.