Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση για το θάνατο το συντρόφου μας Κώστα Παπλωματά


Ανακοίνωση
για το θάνατο του συντρόφου μας
Κώστα Παπλωματά


Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών με βαθιά θλίψη ανακοινώνει το θάνατο του συντρόφου μας στελέχους του ΠΑΜΕ Κώστα Παπλωματά, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή χθες Κυριακή 18 Γενάρη 2015 από τροχαίο δυστύχημα!
    Ο σύντροφος Κώστας Παπλωματάς, που γεννήθηκε το 1963 στο Περιστέρι, εντάχθηκε από μικρή ηλικία στις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και στους λαϊκούς αγώνες.
Ο σύντροφος Κώστας ανέπτυξε πλούσια δράση στον κλάδο των εκπαιδευτικών και υπηρέτησε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών από διάφορες στελεχικές θέσεις. Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Έλλη Αλεξίου" για πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το 1995 ως το 2005 και από το 2011 ως την τελευταία μέρα της ζωής του. Υπήρξε μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στο Δ.Σ. του ΙΠΕΜ/ΔΟΕ από το 2000 ως το 2005 και στο Δ.Σ. της ΔΟΕ από το 2006 ως το 2010.
    Ο σύντροφος Κώστας Παπλωματάς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους μαθητές του, στους γονείς, στο λαϊκό κίνημα και σε όλη την κοινωνία του Περιστερίου αλλά και πανελλαδικά γνωστός στο χώρο των εκπαιδευτικών για την πολύχρονη δράση του. Υπήρξε αταλάντευτος αγωνιστής, υπερασπίστηκε το δικαίωμα στη μόρφωση των παιδιών της εργατικής τάξης, πάλεψε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, συμμετείχε σε όλους τους μικρούς και μεγάλους κοινωνικούς αγώνες.
Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών εκφράζει τα συλλυπητήριά του στη σύντροφό του, στην κόρη του και στο γιο του.
Το μόνο που μπορούμε σίγουρα να υποσχεθούμε είναι ότι παρά τη θλίψη μας για τη μεγάλη απώλεια δε μπορούμε παρά να συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα τον αγώνα για την ανασύνταξη του κινήματος, για να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και το χτίσιμο της κοινωνίας που θα ικανοποιήσει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, της κοινωνίας για την οποία ο σ. Κώστας έδινε καθημερινά τον αγώνα.
Σύντροφε Κώστα, καλό ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε. Συνεχίζουμε!

Αθήνα, 19 Γενάρη 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.