Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 508: Καλή αγωνιστική χρονιά με μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου τη Δευτέρα 12/9 στις 7μμ στον Οίκο Χίου Διδασκάλου

Το ΔΣ εύχεται ολόψυχα καλή σχολική χρονιά σε όλους και όλες.
Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων να απαιτήσουν να εξασφαλιστούν οι θέσεις όλων των συναδέλφων των σχολείων και νηπιαγωγείων, απαιτώντας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, όσους δασκάλους, νηπιαγωγούς και ειδικότητες χρειάζονται για την πρωινή και ολοήμερη λειτουργία του σχολείου ή νηπιαγωγείου. Να λειτουργήσουν όλα τα ολοήμερα και Νηπιαγωγεία ως τις 4, προκειμένου να εργαστούν οι συνάδελφοι των ειδικοτήτων. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. 
Με βάση αυτό, οι Σύλλογοι Διδασκόντων να αποφασίσουν συλλογικά πώς θα οργανώσουν με παιδαγωγικά κριτήρια τη λειτουργία των Σχολείων και Νηπιαγωγείων, σε συνεργασία με τους γονείς, να αντιπαλέψουν την πολιτική που οδηγεί στην υποβάθμιση του ρόλου τους, στο χτύπημα των εργασιακών τους δικαιωμάτων και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών τους.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους συναδέλφους να κάνουν την οργή τους αγώνα
Να στείλουν τις αποφάσεις τους στο Δ.Σ.
Το Δ.Σ στηρίζει και παρέχει πλήρη συνδικαλιστική κάλυψη σε όλους και είναι μπροστάρης στον αγώνα και τη διεκδίκηση, δεν υποτάσσεται στο ρεαλισμό του συμβιβασμού.
Για τα φλέγοντα ζητήματα και τις μεγάλες δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας το ΔΣ σας υπενθυμίζει και σας καλεί μαζικά στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου τη Δευτέρα 12/9 στις 7μμ στον Οίκο Χίου Διδασκάλου, μπροστά και στην απεργία στις 15/09.
·         Επισυνάπτεται σχετικό αφισέτο για τη ΓΣ, να αναρτηθεί παντού!
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
Γιώργος Αμπαζής                          Στέφανος Τσίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.