Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 478: Για το ζήτημα της επιστροφής των συναδέλφων αναπληρωτών και τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση που συνεχίζεται!



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
           Το Σωματείο απαιτεί από το Υπουργείο αλλά και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Χίου να μην υπάρξει απολύτως καμία επίπτωση στους συναδέλφους μας, που δεν θα μπορέσουν να είναι στα Σχολεία και Νηπιαγωγεία από Δευτέρα, λόγω των προκηρυγμένων απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων ναυτεργατών, τις οποίες και στηρίζουμε. Καμία επίπτωση σε μισθούς ή την προϋπηρεσία! Οι Διευθυντές σε Σχολεία και Νηπιαγωγεία, οι σύλλογοι διδασκόντων να διευκολύνουν τους συναδέλφους με κάθε τρόπο. Οι συνάδελφοι να δείξουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα και αλληλεγγύη, έμπρακτα να καλύψουν τα όποια ζητήματα προκύψουν. Το Σωματείο δεν θα επιτρέψει κανείς να εκμεταλλευτεί την κατάσταση σε βάρος των συναδέλφων μας. Μαχόμαστε όλοι αγώνα ζωής ή θανάτου και δεν θα σταματήσουμε για τις ζωές και το μέλλον μας!
Η απόπειρα αιφνιδιασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, υπολόγισε να πιάσει στον ύπνο τους εργαζόμενους λόγω εορτών, γνωρίζοντας εκτός των άλλων ότι πολλοί θα λείπουν, για να υποσκάψει τη διακηρυγμένη 48ωρη απεργία, για να αποφύγει τη λαϊκή αντίδραση. Όμως είναι γελασμένοι!
Το Σωματείο έκανε παρέμβαση για τα ζητήματα επιστροφής των συναδέλφων στο νησί στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου και το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, απαιτώντας να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι μας προτάθηκε οι συνάδελφοι να πάρουν μια βεβαίωση από τα αντίστοιχα λιμεναρχεία ότι δεν πραγματοποιούνταν δρομολόγια την περίοδο επιστροφής τους, όμως είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα θεωρήσουμε πρόκληση προς το Σωματείο και τον αγώνα αν δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα και είμαστε πανέτοιμοι να σταθούμε δίπλα σε κάθε συνάδελφο. Άλλωστε, το κύριο ζήτημα δεν αφορά κάποια «άτυπη ή τυπική βεβαίωση» αλλά έχει να κάνει με το ότι βρίσκεται απεργία σε εξέλιξη, έχει εδώ και καιρό προκηρυχθεί, είναι γνωστή στους πάντες, στηρίζεται από το ίδιο το Σωματείο.
Συμμετέχουμε παντού μαζικά στις κινητοποιήσεις και αύριο! Ενότητα και αγώνας για να τους σταματήσουμε! Καλή δύναμη σε όλους, καλή επιστροφή και όλοι μια γροθιά!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ                       ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.