Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 391: Όλοι μαζικά στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου και στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία την Πέμπτη 12 Νοέμβρη στην είσοδο της Απλωταριάς στις 10πμΣυναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου συμμετέχει στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία την Πέμπτη 12 Νοέμβρη στην είσοδο της Απλωταριάς στις 10πμ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή και την οργάνωση της απεργίας και στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου την Παρασκευή 6 Νοέμβρη στις 18:30 στην αίθουσα Διδασκάλου. Έρχεται νέα καταιγίδα με τα λεγόμενα προαπαιτούμενα μέτρα – Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Κάθε σχολείο κάστρο αγώνα. Να νεκρώσουν τα πάντα!
Λέμε όχι στα βάρβαρα μέτρα συγκυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου. Συζητάμε για την κρίση, την κατάσταση στα σχολεία, την αδιοριστία, την ανεργία, το συνταξιοδοτικό, την Υγεία, τις κατασχέσεις, τη φορολογία, τους πλειστηριασμούς.
Τέρμα τα ψέματα. Όλοι να πάρουμε θέση μάχης.
Δεν υπάρχουν περιθώρια αναμονής και εφησυχασμού. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος απ' το
να οργανώσουμε την πάλη μας, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε τόπο κατοικίας. Να
δώσουμε τις δυνάμεις μας για να δυναμώσει κάθε σπίθα αντίστασης. Να αντιπαλέψουμε οργανωμένα και μαχητικά τις δραματικές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής αναδεικνύοντας τον πραγματικό αντίπαλο του λαού, τους μονοπωλιακούς ομίλους, το αστικό κράτος και την ΕΕ που τους στηρίζει, συγκεντρώνοντας και ατσαλώνοντας δυνάμεις για τη λαϊκή αντεπίθεση. Δεν αφήνουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γραμματέας

Αμπαζής Γιώργος                                                  Τσίγκος Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.