Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 494: Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική εγγραφή για τις αιτήσεις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Ενημερώνουμε ότι από φέτος, οι ίδιοι οι συνάδελφοι θα υποβάλουν ηλεκτρονικά την αιτήση αναπληρωτών και ωρομίσθιων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.).
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, πριν από την υποβολή αίτησης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων (Γενικής Αγωγής, Μουσικών Σχολείων και Δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://opsyd.sch.gr, ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. Επισημαίνεται ότι για την ως άνω διαδικασία εγγραφής απαιτείται προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο TAXISNET. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την έκδοσή τους. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.
Η διαδικασία της εγγραφής των υποψηφίων στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. έχει αρχίσει από Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φροντίσουν έγκαιρα ώστε να συμπληρώσουν την αίτησή τους και θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στη σελίδα του Ο.Π.ΣΥ.Δ.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
Γιώργος Αμπαζής                          Στέφανος Τσίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.