Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 447: Πραγματοποίηση λαϊκού γλεντιού Σάββατο 5 Μάρτη 2016 στις 21:00 στα γραφεία μας. Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το Σωματείο σας προσκαλεί στο  3ο λαϊκό γλέντι μας. Σε συνθήκες δύσκολες, σε συνθήκες αγώνων, συνεχίζουμε και φέτος με το καθιερωμένο πλέον γλέντι του Συλλόγου μας.
Ο δικός μας δρόμος με τον αγώνα, την ψυχαγωγία έχει σαν στόχο τη συλλογική έκφραση, τη δημιουργία. Αντέχουμε, εμπνεόμαστε, αντλούμε δύναμη μέσα από το Σωματείο μας, με όλους του εργαζόμενους, γιατί παλεύουμε για μια άλλη κοινωνία για τα παιδιά μας, χωρίς κρίση, πόλεμο και αβεβαιότητα. Έχουμε τη δύναμη να εξασφαλίσουμε το χρόνο και για τη γνήσια λαϊκή ψυχαγωγία, την ουσιώδη προσωπική επαφή και επικοινωνία.  
Ερχόμαστε πιο κοντά, σπάμε τον ατομισμό, αντιμετωπίζουμε από κοινού τα προβλήματά μας.
Το γλέντι γίνεται με δαπάνες του Σωματείου , από τις συνδρομές των μελών και θα έχει:
Α) Μουσική (Π.Ντούλης μπουζούκι και Ν.Δάνος κιθάρα και Α. Γκιούλης τοπυμπερλέκι).
Β) Ποτό- Φαγητό.

Όσες συναδέλφισσες – συνάδελφοι επιθυμούν να φέρουν φαγητό ή πίτα ή σαλάτα ή γλυκό από την παραδοσιακή τους κουζίνα ή τον τόπο καταγωγής τους είναι καλοδεχούμενα και θα τιμηθούν ανάλογα.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                             ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ                       ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.