Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Για την πρόθεση της εταιρίας REVOIL να δώσει πετρέλαιο στα σχολεία – Νηπιαγωγεία της Χίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 231

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση μελών, Διευθυντών Σχολείων και Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων, για την πρόθεση της εταιρίας REVOIL να δώσει πετρέλαιο στα σχολεία – Νηπιαγωγεία της Χίου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας, έθεσε στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο (28/1/2015) αμέσως μετά τις εκλογές, το θέμα της επιχορήγησης των σχολείων και νηπιαγωγείων, για την αγορά πετρελαίου (βλέπε http://syllogos-pe-chiou.blogspot.gr/2015/01/blog-post_60.html). Το ίδιο έγγραφο στάλθηκε και στα ΜΜΕ.

Στις 30/1/2015 ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από την εταιρία REVOIL ότι προτίθεται να βάλει 500 λίτρα πετρέλαιο σε κάθε Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

Το Σωματείο γνώρισε στον τοπικό εκπρόσωπο της εταιρίας κ. Ν. Κλεάνθους ότι η όποια πρόθεση της εταιρίας μπορεί να εκφραστεί σε απευθείας επικοινωνία με τους Διευθυντές των Σχολείων και προϊσταμένους των Νηπιαγωγείων χωρίς καμία δέσμευση από πλευράς μας. Για το σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τους συναδέλφους, ότι κοινοποιούμε τον παρακάτω σύνδεσμο με τα email των σχολείων και Νηπιαγωγείων στην εταιρία: (http://dipe.chi.sch.gr/autosch/joomla15/index.php/site-administrator/email).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
                    ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ                ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.