Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 378: «Χρυσή Αυγή: Ναζιστές – φασίστες – δολοφόνοι εχθροί των εργατών τσιράκια των εργοδοτών»



Μπροστά στην επέτειο για την 28η Οκτωβρίου, στέλνουμε 2 αποκαλυπτικά βίντεο που αφορούν τη φασιστική εγκληματική οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Το Σωματείο έχει τονίσει και στο παρελθόν ότι πρέπει να απομονωθεί παντού, κυρίως στο κίνημα, να απομονωθεί από τις μαζικές οργανώσεις των εργαζομένων και του λαού, αλλά και να διωχθεί ποινικά για όλα της τα εγκλήματα. Τα Κόμματα της ΕΕ, του καπιταλιστικού δρόμου είναι εκείνα που έχουν δώσει αέρα στα πανιά της Χρυσής Αυγής.  Είναι το σύστημα που γεννά το φασισμό και τον αξιοποιεί ως μαστίγιο ή φόβητρο ενάντια στο λαϊκό κίνημα όποτε το βολεύει.
Δεν είναι τυχαίες οι επιθέσεις της ΧΑ σε αγωνιστές, σε κομμουνιστές, η στήριξη της σε τμήματα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές μέσα κι έξω από τη Βουλή. Δεν είναι τυχαίο το στήσιμο δουλεμπορικών γραφείων στο Πέραμα, με 18 ευρώ μεροκάματο. Η πολιτική της ΕΕ, που ταυτίζει το φασισμό με τον κομμουνισμό, η αποκατάσταση των Ναζί, που συμμετέχουν σε κυβερνήσεις, οι αποφάσεις που βγάζουν εκτός νόμου Κομμουνιστικά Κόμματα και Νεολαίες, τρέφει το φασισμό.
Άλλωστε και ιστορικά, οι μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι εξόπλισαν, χρηματοδότησαν και γιγάντωσαν τον Χίτλερ.
Τιμάμε τους μαχητές, τους αγωνιστές, τους κομμουνιστές, που τσάκισαν το φασισμό, τα 20 εκατομμύρια νεκρούς και 10 εκατομμύρια ανάπηρους της Σοβιετικής Ένωσης, τους χιλιάδες νεκρούς στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.




Στο πρώτο βίντεο αποκαλύπτεται η δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, αλλά και ο ενιαίος τρόπος καθοδήγησης και εκτέλεσης των εντολών των ηγετών της οργάνωσης.
Το ηχητικό ντοκουμέντο -που μετέδωσε ο «Αθήνα 9,84»- χρονολογείται από τις 20/9/2013, δηλαδή δύο μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ακούγεται ο κατηγορούμενος Νίκος Αποστόλου να συνομιλεί με μία φίλη του (Β), σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για την ιεραρχία και την επιχειρησιακή οργάνωση της Χρυσής Αυγής καθώς και για τα τάγματα εφόδου.
Συγκεκριμένα, αναφέρονται σε δημοσιεύματα που σημειώνουν ότι ένα πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη δράση της οργάνωσης, γεγονός που τους ανησυχεί για τη δικαστική κατάληξη της υπόθεσης και την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Αποστόλου έχει καταδικαστεί σε επτά μήνες φυλάκιση για επίθεση κατά της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά που έγινε το Σεπτέμβρη του 2012. Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, στο οποίο αναφέρθηκε στην κατάθεσή της χθες η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.
Στο δεύτερο βίντεο υπάρχει η κυνική ομολογία του Γ. Πατέλη, για τον ενιαίο τρόπο καθοδήγησης και εκτέλεσης των επιθέσεων των μελών της Χρυσής Αυγής από την ηγεσία της.
Ο ενιαίος τρόπος καθοδήγησης και εκτέλεσης των επιθέσεων έχει επαναληφθεί στην υπόθεση της δολοφονίας του Π. Φύσσα, στην επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στη Ζώνη Περάματος, αλλά και σε μικροπωλητές σε πανηγύρι της Παναγίας στη Ραφήνα. 
Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ο πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια να μιλά σε μέλη της Χρυσής Αυγής, εξηγώντας αναλυτικά τον σχεδιασμό επικείμενης επίθεσης για «τις 15 του μηνός στην Παναγίτσα», το 2012.
 
Από το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γραμματέας

Αμπαζής Γιώργος                                      Τσίγκος Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.