Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 463: Σύσκεψη αναπληρωτών την Παρασκευή για τη νέα κατάπτυστη τροπολογία προσλήψεων


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Το Σωματείο καλεί σε έκτακτη σύσκεψη με θέμα την κατάπτυστη νέα τροπολογία για τις προσλήψεις αναπληρωτών και τις συγχωνεύσεις νηπιαγωγείων. Καλούμε σε συζήτηση και ενημέρωση για την ανάληψη αγωνιστικών δράσεων, όλους τους αναπληρωτές δάσκαλους και νηπιαγωγούς γενικής και ειδικής αγωγής, το ειδικό επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό, τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.
Το «Προσωρινό σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών» για το έτος 2016 – 2017, που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, είναι στην πραγματικότητα άλλο ένα βήμα προς τα αδιέξοδα που διατηρεί η πολιτική των περικοπών δαπανών. Οι αλλαγές στις λίστες αναπληρωτών είναι σε βάρος χιλιάδων εκπαιδευτικών και μαθητών. Ο «στόχος» για 20.000 μόνιμους διορισμούς σε βάθος τριετίας, ανάλογα με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, δεν πείθει κανέναν, ειδικά όταν μέσα σε 14 μήνες «αριστερής» διακυβέρνησης δεν έχει γίνει ούτε ένας διοριμός!
Επιβεβαιώνεται πως μόνη διέξοδος για το σχολείο είναι ο διορισμός εκπαιδευτικών με μόνιμη και σταθερή δουλειά με βάση τις ανάγκες.
Όλοι στη σύσκεψη του Σωματείου την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 , 6:30 στα γραφεία του Συλλόγου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      
 ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ                       ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕ ΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.