Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 428: Πάμε θέατρο - “Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια”.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το Σωματείο σας  προτείνει τη θεατρική παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Χίου «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια». Σας στέλνουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΙΟΥ
Πληροφορίες:
Μαρία Φούτσου (6942929515)
Χαράλ. Σαχτούρης (6973502618)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Θεατρική Ομάδα Χίου,συνεχίζοντας τη μακρόχρονη παρουσία της στα τοπικά θεατρικά πράγματα, παρουσιάζει σε επανάληψη, την τελευταία παραγωγή της, με το διάσημο -κλασικό πλέον -έργο του Ισπανού συγγραφέα Αλεχάντρο Κασόνα “Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια”.
Πρόκειται για “ένα έργο που μπορεί να διεκδικεί τη διαχρονική επικαιρότητα, όσο υπάρχουν στον κόσμο δυνάστες ψυχής”.
Καθώς εξελίσσεται η υπόθεση ο θεατής παρακολουθεί ένα παιχνίδι με τα συναισθήματα. Οι αντιθέσεις (αλήθεια -ψέμα, φαντασία -πραγματικότητα) εναλλάσσονται, άλλοτε με χιούμορ κι άλλοτε με δραματικές εξάρσεις, για να κυριαρχήσει, τελικά, το μήνυμα της αισιοδοξίας.
Κύριο στοιχείο του έργου είναι το “ζωτικό Ψεύδος”, το φάρμακο δηλαδή που γιατρεύει από τη δυστυχία και την απογοήτευση, που προσφέρει η σκληρή πραγματικότητα.
Οι πρώτες παραστάσεις (τον περασμένο Μάιο) σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία. Το ίδιο και η παράσταση συμμετοχής στην 27η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου (Πάτμος). Επειδή όμως πολλοί είναι εκείνοι που δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν, επανερχόμαστε από τη σκηνή του ΟΜΗΡΕΙΟΥ Π.Κ.Δ.Χίου το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.00μμ.
Σκηνοθεσία -διδασκαλία: Αυγουστίνα Λυκουρίνα
Είσοδος: Εθελοντική συνεισφορά.                                                                                                                               Από τη ΘΟΧ 
                                        Για το ΔΣ

                              Ο Πρόεδρος            Ο Γραμματέας

Αμπαζής Γιώργης   Τσίγκος Στεφανής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.