Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 427: Πρόσκληση σε σύσκεψη οργάνωσης του αγώνα για το αντιασφαλιστικό έκτρωμα από την ΕΝΟΤΗΤΑ (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ)



 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σας προωθούμε το μήνυμα που μας στάλθηκε από τη συσπείρωση εκπαιδευτικών στο Σωματείο «ΕΝΟΤΗΤΑ» (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ):

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η ΕΝΟΤΗΤΑ προσκαλεί κάθε συναδέλφισσα – συνάδελφο στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (14/1/2016) στις 6μμ σχετικά με την ενημέρωση και την οργάνωση του αγώνα για το ασφαλιστικό, από τη Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην ΠΕ Χίου (Νομαρχία).
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Κάθε καλοπροαίρετος συνάδελφος πρέπει να μπει στη μάχη. Αφορά τους πάντες! Εδώ δεν πρόκειται απλώς για ένα νομοσχέδιο. Όποιο όνειρο για το μέλλον, για τον οικογενειακό προγραμματισμό, που αφορά τις διακοπές, την υγεία τη δική μας και των παιδιών μας, την εργασία (μισθοί - συντάξεις), τις μητέρες ή τις μέλλουσες μητέρες, παλιούς και νέους συναδέλφους θα περάσει τα συντρίμια του νέου ασφαλιστικού. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστούμε ότι γυρίζουν τους εργαζόμενους ένα αιώνα πίσω!
Δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης, κόντρα στα συνεχή ψέματα της κυβέρνησης ότι δεν θα κάνει «οριζόντιες μειώσεις». Η ενότητα των εργαζομένων φαίνεται από το ποιον βάζουμε απέναντί μας. Από την απάντηση που δίνουμε στο ερώτημα: με το κεφάλαιο, τις κυβερνήσεις και το σύστημά του ή με τους εργαζόμενους και τα συμφέροντά τους για τη δική μας κοινωνία; Παίρνουμε μαζικά μέρος μέσα από το Σωματείο στη νέα απεργιακή κινητοποίηση και την οργάνωσή της με το ΠΑΜΕ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.